social media event in hoftheater

Het Hoftheater in Raalte is op 10 oktober het decor van het Social Media Event. Tijdens dit event staat de vraag ‘wat heb ik als ondernemer aan social media’ centraal.

Het programma van het event duurt van 16.00 uur tot circa 19.30 uur. Na een welkomstwoord van Rudie Jansman neemt Kornelis Wetsema de microfoon over. Wetsema is al zo’n 15 jaar in de praktijk bezig met on- en offline communicatie binnen diverse branches.

Edith Scholte spreekt vervolgens over Twitter. Ze is marketing- en communicatieadviseur. Ze ondersteunt organisaties bij het ontwikkelen van social media en content strategieën. Ze is winnaar van de publieksprijs Social Media Award 2010 van Zakenvloer.

Na een Social Media-spel, onder leiding van Rudie Jansman, is het de beurt aan Menno Beker om uitleg te geven over LinkedIn. Beker is marketingadviseur en online specialist. Hij begeleidt en adviseert ondernemingen en instellingen van uiteenlopende aard en omvang op het terrein van marketing, strategie en management.

Deelname aan het Social Media Event kost 95 euro exclusief BTW. Dat is wel inclusief koffie, thee en een drankje na afloop.