smhc verliest met opgeheven hoofd

SMHC is hard zoekende naar de juiste opstelling en het best passende spel. De wedstrijden gaan dit seizoen vaak verloren, maar de grootte van de nederlagen slinkt, hoe het seizoen vordert. Afgelopen week zijn er door het team twee oefenduels gespeeld en dat heeft wat opgeleverd. Want met 2-0 van de nummer 3 van de ranglijst verliezen, dat vonden dames lang zo gek nog niet.

De lessen uit de oefenduels zijn afgelopen zondag direct toegepast door SMHC. “Het verschil tussen de nummer 3 en de nummer 12 was in het spel nauwelijks te merken. De chaos zoals in de afgelopen wedstrijden was er niet meer en werd geconcentreerd samengespeeld. Sinds lange tijd stond er weer een echt team op het veld,” aldus Haarman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.