smhc verliest belangrijke pot

Dames 1 van de Salland Mixed Hockey Club heeft zondag met 0-2 van Flevoland verloren. Een pijnlijk verlies, want door de nederlaag tegen de rechtstreekse concurrent staat SMHC nu puntloos laatste in de competitie.

Het affiche voorafgaand aan de wedstrijd was lang niet slecht: SMHC en Flevoland stonden een plekje van elkaar verwijderd op de ranglijst. Bij winst voor SMHC kwamen de twee in puntenaantal op gelijke hoogte, waardoor de spanning direct weer in de competitie terug zou zijn. Bij verlies zou SMHC puntloos blijven, waardoor het team vast kon roesten op de laatste plaats.

SMHC begon fel aan de wedstrijd. De thuisploeg zette veel druk en had veel balbezit. De bal ging snel rond en kwam regelmatig in de cirkel van Flevoland terecht. De doelpunten bleven echter uit. Flevoland werd vaak gevaarlijk vanuit de counter. Verdedigingssituaties werden snel omgezet naar een tegenaanval. Lange ballen bereikten vaak de cirkel van SMHC. Vlak voor rust opende Flevoland de score: 0-1.

Na rust opende Flevoland direct met een aanval. Een goede kans ging net naast de goal en SMHC kwam met de schrik vrij. Maar die schrik bleef er inzitten. De rust in het spel van SMHC was ver te zoeken, er ontstond een chaos.

Door de chaos kon Flevoland even later wel tot scoren komen. De 0-2 werd gemaakt, de frustratie was compleet. De dames van SMHC waren van mening dat er voor de goal al gefloten had moeten worden voor gevaarlijk spel, wat niet gebeurde.

Een dappere poging om toch nog terug in de wedstrijd te komen, mocht niet baten. Het bleef 0-2, waardoor SMHC voorlopig hekkensluiter van de Vierde Klasse F blijft.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.