site olst wijhe zo lek als een mandje

Met de gemeente Olst-Wijhe zijn er nog een stuk of twintig andere gemeenten – vooral kleinere – die hun zaakjes niet op orde hebben, meestal omdat ze verouderde software voor de beveiliging gebruiken. Met als gevolg dat je namens iemand een Digid-aanvraag kunt doen. Digid is je digitale handtekening, gebruik je die met juiste naam en code namens iemand anders, zou je bijvoorbeeld gezellig een bouwvergunning voor een ander aan kunnen vragen.

Olst-Wijhe lijkt haar hoofdsite uit de lucht gehaald te hebben. Via olst-wijhe.nl komen we in elk geval niet meer op de site. Maar via Olst.nl en Wijhe.nl nog wel. Dat geeft meteen aan hoeveel verstand de webmaster van de gemeente van beveiligen heeft.

Volgens Geenstijl zijn ook allerlei privé-gegevens van wethouders, ambtenaren, zelfs politiefunctionarissen te kidnappen. Geenstijl heft er zelf een hacker op los gelaten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.