Home / archiefcentraal / simone fransen ondergaat metamorfose

simone fransen ondergaat metamorfose

“Het was in één woord ‘geweldig’”, zegt Simone. “Het was een hele leuke ervaring en het resultaat mag er zijn!”.

Simone kreeg haar kleding van het merk Studio van Mixxl uit Raalte. De tuniek die Simone draagt is voor 54,95 euro verkrijgbaar en haar jurk kost slechts 49,95 euro. Voor de rok betaal je 89,95 en wil je de legging hebben, dan betaal je daar 44,95 euro voor. De laarzen, head over heals walkers, kosten 229 euro.

Niet alleen werd de kleding van Simone drastisch aangepakt, ook ging zijn in de make-up en werd haar haar gedaan. Dit gebeurde door Haristyling Mariël. Simones afgeknipte vlecht werd geschonken aan Stichting Haarwensen.

De sieraden die Simone draagt zijn van Just For You. De foto’s zijn gemaakt door Stefan Kemper.

Wil jij ook kans maken op een volledige metamorfose? Geef je dan nu op! “Jong of oud, dame of heer, iedereen kan meedoen!” Stuur een mailtje, vergezeld met een goede recente foto, naar maureen@sallandcentraal.nl.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.