show je techniek bij sv heeten

SV Heeten houdt op dinsdag 25 oktober voor de derde keer een techniekdag. Deze dag is bedoeld om de aandacht te leggen op de techniek en om de jeugdspelers iets extra’s te bieden in de herfstvakantie.

Er zijn verschillende technische oefeningen uitgezet die worden uitgevoerd onder begeleiding van diverse techniektrainers. Ook is er een schitterend boardingsveld voorzien van kunstgras uitgezet op het handbalveld van SV Heeten. Dit is mede mogelijk gemaakt door de firma Bacron en Sallandse Wegenbouw. Bovendien krijgt elke deelnemer een speciaal shirt aangeboden.

Tot nu toe hebben zich al 135 spelers opgegeven. De F- en E-pupillen spelen van 9.30 tot 12.00 uur, de D-pupillen en C-junioren vertonen hun kunsten van 13.00 tot 15.30 uur.

Deelname kost 7 euro per persoon en moet contant worden betaald.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.