severijn opent donderdag als plus briljant

Eigenaar Johan Severijn kan niet wachten totdat hij de reacties hoort. “Dit is wat Heeten verdient! Met de uitbreiding spreken wij ons vertrouwen in Heeten uit. We bieden een prachtige voorziening op hoog niveau! Een verrijking voor het dorp. Hiermee durven wij de concurrentie met de grote supermarkten in Raalte aan!”

De volledig vernieuwde supermarkt is aangesloten bij de Plus Briljant formule. Deze formule hanteert hoge standaarden als het gaat om assortiment, maar bijvoorbeeld ook om duurzaamheid. Daarom zijn alle hoge koelingen voorzien van glazen deuren en heeft de diepvries LED-verlichting gekregen.

Tevens zijn alle versafdelingen flink uitgebreid. Wat interieur betreft, zijn de warme bruintinten gebruikt die kenmerkend zijn voor de Plus Briljant formule. Deze kent bovendien enkele zogenaamde focusafdelingen, afdelingen die wat assortiment betreft onderscheidend zijn. Voor Plus Severijn zijn dat de broodafdeling, de AGF afdeling (zelf vers sap persen) en de wijnafdeling met bijzondere wijnen en een digitaal informatiesysteem. Ook nieuw is een koffiehoek, waar alle bezoekers kunnen genieten van een gratis kopje koffie. “Van vloer tot plafond, de hele winkel is vernieuwd”, vertelt Johan. “Verder hebben we de routing in de winkel verbeterd. De paden zijn verbreed en tenslotte beschikken we nu ook weer over een invalidentoilet en –parkeerplaats.”

In verband met de verbouwing is de supermarkt enkele dagen gesloten geweest. Op dit moment wordt met man en macht gewerkt om de supermarkt op tijd gereed te krijgen. Medewerkers vullen de stellingen, interieurbouwers lopen af en aan en monteurs leggen de laatste hand aan de interne techniek. Hoewel het hectisch is, heeft Johan er alle vertrouwen in dat de winkel op tijd gereed is. “We lopen voor op schema.”

Johan had al meer dan twee jaar plannen om de winkel uit te breiden. Hij moest echter wachten totdat de Plus Briljant formule volledig was uitgewerkt. “Maar toen dat eenmaal zo ver was, waren we klaar om de formule bij ons op de vloer uit te rollen. Zo’n dertig tot veertig supermarkten in Nederland maken nu gebruik van de Briljant formule. We lopen hier nu weer vooraan, daar waar we horen!”

De opening wordt woensdagavond 5 oktober van 19.00 tot 22.00 uur gevierd met een open huis. Iedereen is welkom om onder het genot van een hapje en een drankje de nieuwe supermarkt te bekijken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.