Home / archiefcentraal / schlagers bratwursten und bier in wijhe

schlagers bratwursten und bier in wijhe

Carnavalsvereniging Wieje Bint Zat houdt op zaterdag 15 oktober vanaf 20.00 uur haar eerste Oktoberfest. Het Capellenborg Theater in Wijhe wordt deze avond geheel in Beierse sfeer aangekleed voor een echt Oktoberfest.

De enige echte Oktoberfestband ‘de Fruende’ en DJ ‘die Deutsche Tommy’ treden deze avond op. Geen vervroegd carnaval, maar een onvervalst Oktoberfest.

Op deze avond zal Prins Jorn I aftreden. Prins Jorn I is de eerste prins en een van de medeoprichters van de jonge carnavalsvereniging, die afgelopen carnaval zijn vuurdoop had in de gemeente Olst-Wijhe.

De oude prins zal zijn ambtstermijn met veel trots achter zich laten om nu verder te bouwen aan de jonge vereniging in een bestuurlijke functie. Wie zijn erfenis zal overnemen behoort tot het hoogtepunt van de avond. Iedereen is van harte uitgenodigd om mee te feesten.

Kaarten voor deze avond kosten 5 euro per persoon.

Nog geen oktoberfest kleding? Op www.oktoberfestwinkel.nl kun je met tien procent korting aankopen doen. Gebruik de promocode ‘oktoberfestwijhe’ bij het afrekenen.

Lees ook

Gratis testamentcheck bij alle locaties Notariaat Salland

HEINO/WIJHE – Notariaat Salland haakt op vrijdag 18 juni weer aan bij de Landelijke Testamentcheckdag. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.