salvora wacht zware klus tegen blauw wit

Het eerste damesteam van Salvora wacht zaterdag een zware klus. De volleybalsters van de Raalter club moeten het dan opnemen tegen Blauw Wit uit Oldebroek, de koploper van de Promotieklasse C. Het damesteam komt maar moeizaam op gang dit seizoen, in de eerste twee wedstrijden van het seizoen werd maar één set gewonnen. Hierdoor staat Salvora op de tiende plek van de ranglijst.

Afgelopen zaterdag werd met 3-1 verloren van en in Harderwijk. Het begin van de wedstrijd tegen VVH verliep voorspoedig, de eerste set werd gewonnen. Daarna keerde het tij echter. VVH nam vanaf de tweede set de touwtjes in handen en nam de regie over de wedstrijd over. De tweede set werd gewonnen door de thuisploeg. Ook de derde en vierde set gingen naar Harderwijk, hoewel de dames van Salvora zich goed herpakten. De sets gingen gelijk op, maar werden telkens in het voordeel VVH beklonken.

Zaterdagavond treedt Salvora dames 1 om 18.00 uur aan tegen Blauw Wit in de spelzaal van Tijenraan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.