sallandploffers ploegen strakke voor

De ploegwedstrijd was net als vorig jaar aan de Wechterholt van de familie Wijnhout. Van overal uit Salland kwamen de ploftrekkers die van voor 1970 moesten zijn, tussen 09.00 tot 10.00 uur bij een. Daarna was het tot 16.00 uur één groot ploegfestijn.

Er waren bijna vijftig deelnemers. Di werden verdeeld in een categorie voor getrokken rondgaande ploegen, rondgaande ploegen op het hef en heen en weergaande ploegen.

We weten eigenlijk niet wie er gewonnen heeft, dat zullen de deelnemers er hier in de loop van de dag zelf wel onder zetten. We weten wel dat het prachtig weer was voor te ploegen. Dar waar begin vorige week hier een daar de zware maïsmachines nog uit de modder getrokken moesten worden, lag het land aan de Wechterholt er prachtig bij.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.