rtv sluit af met wenny pieters invitatietoernooi

Anneke Walraven en Jacquelien van Brink van de activiteiten-commissie mochten ’s morgens om 10.00 uur veertig deelnemers welkom heten. Het prima tennisweer, maar ook de spannende wedstrijden zorgden voor een prachtige tennisdag.

In vier poules van vijf koppels werden de veertig wedstrijden verspeeld. Wim en DannyVisser wonnen in poule A, Annelies Davids en Harry Bootsma wonnen in poule B, Claudy en Willy Koershuis in poule C en Patrick Luchtenberg en Joey Geertman gingen in Poule D met de winst aan de haal.

RTV-lid Thea van de Enk zorgde samen met de bar-commissie voor een juiste afsluiting in de vorm van een heerlijk buffet. Een zeer tevreden RTV-voorzitter Willy Koerhuis sloot de tennisdag én het tennisseizoen af met de woorden: “Het was goed zo mensen. Bedankt”.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.