rohda reist af naar rodelantaarndrager

Het eerste elftal van Rohda Raalte reist zondag af naar naar Groningen voor de ontmoeting met DIO Groningen. Elftalleider Alfons Nijboer schreef alvast een voorbeschouwing in aanloop naar de wedstrijd.

‘DIO Groningen is voor Rohda Raalte een nieuwe, onbekende tegenstander. Begin jaren negentig speelde men nog in de eerste klasse. Daarna is men afgezakt tot de vijde klasse in het begin van deze eeuw. Men krabbelde daarna weer snel op naar de eerste klasse. Vorig seizoen werd DIO Groningen kampioen in de eerste klasse noord en debuteert dit jaar in de Zondaghoofdklasse.

Het spelersmateriaal is ook flink vernieuwd in dit prille nieuwe seizoen. Er vertrokken maar liefst acht spelers. Daarentegen kwamen er negentien spelers voor terug. Het is dus bij Dio Groningen nog zoeken naar de juiste basis. Eens zal het er ook daar uit gaan komen.

Rohda Raalte is op dit moment bezig aan een mooie reeks. Afgelopen zondag werd in een mooie en spannende wedstrijd koploper Alcides verslagen. We gaan dan ook vol goede moed naar Groningen toe. Dio Groningen leed een behoorlijke nederlaag uit tegen NEC en zal zich ongetwijfeld willen revancheren. Wij verwachten dan ook een lastige middag te krijgen in het hoge noorden. Het zal zaak zijn om na afgelopen zondag met beide beentjes op de grond te blijven.

Bij Rohda Raalte zijn Rik Witteveen en Rick Vleems nog niet van de partij. Voor de rest is de selectie van trainer Kick Maatman en zijn assistent Tom Maatman fit.’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.