rohda raalte wint ten den scoort drie keer

Rohda Raalte heeft de wedstrijd tegen Alcides gewonnen met 5-2. Als alle kansen waren benut, was het doelpuntenaantal flink hoger. Volgens Bernard Jansen van Rohda speelde de thuisploeg beter en domineerde het team de tegenpartij.

Man van de wedstrijd, Teije ten Den, wist het net drie keer te raken. Hij kreeg aan het einde van het duel dan ook een publiekswissel. De jonge speler lijkt zijn plek (en de weg naar het doel) echt gevonden te hebben.

Sil Hoonhorst zag de wedstrijd ook en leverde ons het volgende minitieuze verslag: Rohda Raalte begint direct goed aan de wedstrijd, maar toch is het eerste gevaar van de wedstrijd van de kant van Alcides. Corner blijft liggen in het strafschopgebied, maar wordt op tijd weggeschoten door aanvoerder Poll. Een kleine 5 minuten later een uitbraak aan de rechterkant van het veld, Melvin Velthuis komt op en geeft de bal voor, ten Den schiet de bal goed in, maar de bal wordt fantastisch gekeerd door de keeper van Alcides.

Twee minuten later is het wel raak. Velthuis tikt de bal door op Sahbaz na een goede actie en Sahbaz schiet de bal binnen. 5 minuten later goede actie van ten Den, legt de bal af op Velthuis, maar hij schiet voor open goal naast. Twee minuten later een corner van Jordy Bloo op het hoofd van Melvin Velthuis en Tije ten Den die ‘m binnen tikt dus de stand 2-0. Hierna nam Alcides de wedstrijd een beetje over wat resulteerde in de 2-1 van Yume Ramos. 5 minuten later een actie van Deniz Sahbaz. Hij legt de bal terug op Jordy Bloo, die de bal mooi binnenschiet in de linker bovenhoek. Hierna werd de wedstrijd wat onvriendelijker en vielen er een paar gele kaarten. We gaan rusten met een 3-1 voorsprong.

Tweede helft.

Een tweede helft die meer voor Alcides is. Een vrije trap van Alcides die direct ingeschoten werd door Yume Ramos. Hierna nam Rohda het initiatief weer over en maakte Tije ten Den zijn tweede van de wedstrijd na een scrimmage voor de goal na een corner van Jordy Bloo. Na diverse wissels aan beide kanten en leuk spel van beide teams met af en toe wat grof spel is het een paar minuten voor tijd opnieuw Tije ten Den die scoort en de 5-2 binnenschiet. Er volgde nog een paar acties maar echt grote kansen leverde deze tweede helft niet op.

Kortom: een goede wedstrijd van Rohda, en we hopen dat deze lijn doorgezet kan worden in Groningen volgende week tegen DIO. Man of the match: de 18-jarige Tije ten Den.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.