rohda raalte maatje te groot voor wijhe 92 0 4

“We speelden geen geweldige wedstrijd, maar kwamen ook niet echt in de problemen. Vanaf de 0-2 konden we het vrij makkelijk afmaken. Leuk weetje: het laatste half uur stonden er liefst zes spelers op het veld die uit de eigen jeugd afkomstig zijn. Mooi om te zien!”

De thuisploeg moest het duel in met een stuk of vier invallers. “Meerdere jongens uit het tweede speelden mee en ze deden het geweldig. Het leek of Rohda niet vol gas erin ging, zodat we zeker het eerste half uur goed uit de startblokken kwamen. Helaas maakte Rohda de kansen die ze kregen prima af. Wij krijgen de punten voor vechtlust vandaag,” adus Anton Kleine Schaars.

Het doelpuntenverloop van vanmiddag: in de 23e minuut weet Emir Balavac een vrije trap te benutten. Ook in de veertigste minuut is hij trefzeker na een foutje van de keeper van Wijhe tikt hij de bal binnen. Teije ten Den maakt een doelpunt in de 57e minuut, na een prima uitgespeelde aanval. Aan het einde van het treffen ziet Bas Tuitert een schot op de lat eindigen, waarna hij de rebound benut. Loting zal uitwijzen wie de volgende tegenstander van Rohda wordt in de bekerstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.