rohda raalte kan zondag periode pakken

Rohda Raalte kan zondag de eerste periodetitel in de Zondag Hoofklasse C pakken. Dan moet er echter nog wel even gewonnen worden van de amateurs van NEC en moet UDI ’19 punten laten liggen in de thuiswedstrijd tegen DIO Groningen.

NEC, een technisch zeer vaardige ploeg uit Nijmegen, kende een matige start van de competitie, maar wist de laatste twee wedstrijden ruim te winnen en heeft de weg naar boven dus duidelijk ingezet. Vorig seizoen eindigde NEC een plaats boven de Raalter formatie en wist Rohda uit geen punten te pakken (0-1). Thuis won de ploeg van trainer Kick Maatman echter met 3-1 middels doelpunten van Gework Petrosjan, Melvin Velthuis en Deniz Sahbaz.

Rohda verwachting dat NEC dit seizoen weer om de bovenste plaatsten mee kan gaan doen, dus de Raaltenaren kunnen een lastige wedstrijd verwachten. Na een aantal zeer goede en doelpuntrijke wedstrijden wil de ploeg het publiek weer een goede en leuke wedstrijd voorschotelen, waarbij ze naast een overwinning weer hopen op de geweldige steun van hun aanhang.

Uit de ziekenboeg valt minder goed nieuws te melden. Jesper Harmens heeft naar het zich laat aanzien een hernia en is in ieder geval voor langere tijd uitgeschakeld en is zelfs niet in staat de wedstrijden te bekijken.

“Jesper is voor ons een zeer belangrijke pion in zowel het voetballende als het mentale gedeelte en we zullen hem zeker missen. Rick Vleems, een potentiële vervanger voor Jesper, heeft vorige week donderdag een kijkoperatie ondergaan waarbij zijn meniscus is schoongemaakt. Hij kan gaan beginnen met revalideren, maar moet zeker nog vele zondagen langs de kant toekijken. Buiten de langdurig geblesseerde Rik Witteveen is verder iedereen fit, niet geschorst en gretig om een mooi resultaat te gaan neerzetten tegen NEC”, laat assistent-trainer Tom Maatman weten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.