recreanten en veteranenconcours luttenberg

De Recreatieve Rijvereniging Luttenberg houdt op zaterdag 19 en zondag 20 november een dressuur- en springwedstrijd voor de recreatieve ruiter in manege De Luttenberg. Daarnaast wordt er op zaterdag een veteranen/40+ wedstrijd gehouden en is het mogelijk om een oefenparcours te springen.

Zaterdagmiddag wordt er om 13.00 gestart met een oefenspringparcours. Gevolgd door een springwedstrijd voor de recreatieve ruiter welke rond 15.30 van start zal gaan. Om 18.00 is het de beurt aan de veteranen met een wedstrijd over een klassiek en progressief springparcours.

Zondag 20 november staat in het teken van dressuur. Naast de individuele dressuurwedstrijden voor de recreatieve ruiter, kan er worden deelgenomen aan een wedstrijd voor viertallen.

De voorinschrijvingen van alle rubrieken zijn gestart. Deelnemers kunnen zich inschrijven door een mail te sturen naar r.r.luttenberg@live.nl of door na 19.00 uur te bellen naar 0612549814. Ga voor meer informatie naar staging2.startlijsten.nl

Deelnemers aan het recreantenconcours moeten 18 jaar of ouder zijn en mogen niet in het bezit zijn van een KNHS-startkaart. Iedereen die 40 jaar of ouder is, met of zonder startkaart kan deelnemen aan het veteranenconcours. Het inschrijfgeld voor het recreantenconcours en oefenspringparcours bedraagt 5 euro per rubriek. Voor de veteranen/40+-wedstrijd bedraagt het inschrijfgeld 8 euro per rubriek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.