raaltese start online gekkegeitjeswinkel

Marian: “Ik zoek over de hele wereld naar ‘gekkigheidjes’ waarmee je iemand echt kunt verrassen. Daarnaast staan de meeste producten ook nog eens garant voor een paar uurtjes bouw-, knutsel-, of puzzelplezier. Kinderen hebben er echt iets aan dus.”

Sinds de opening van haar webwinkel leest Marian bijna dagelijks de enthousiaste reacties in haar gastenboek. “Ik merk dat ik bezoekers echt verras. Ik wil dat ze dat gevoel vasthouden als ze iets bij me bestellen. Bijvoorbeeld door het cadeautje leuk in te pakken en natuurlijk door de bestelling snel en netjes af te leveren.”

Het assortiment van mijngekkigheid.nl bestaat uit speelgoed, knutselspullen, hebbedingetjes en andere gekkigheid. Stuk voor stuk geschikt om cadeau te doen op kinderverjaardagen en zeker leuk voor de decembermaanden. “Ik streef ernaar om altijd een ruime keuze te bieden voor onder de 5 euro. Geschikt dus voor kinderfeestjes of als schoencadeautje van de Sint. Ook ben je op mijn site op het juiste adres voor de betere ‘brievenbuscadeaus’. Voor wanneer je iemand nét even iets meer wil sturen dan een kaartje.”

Op mijngekkegeit.nl biedt Marian naast haar eigen koopwaar, ook vele links naar collega webwinkels aan. Ze doet aan zogenaamde ‘linkenruil’, waarbij ze haar logo ruilt met die van andere leuke en hippe webshops. “Natuurlijk hoop ik dat bezoekers op mijn site slagen, maar ik help ze ook graag bij het zoeken naar andere leuke winkels. En zij verwijzen op hun beurt weer naar mijn site”, aldus de Raalter internetonderneemster.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.