raalter poort tocht voor de deur

CRT Raalte houdt op zondag 23 oktober weer de Raalter Poort Tocht. De achtste editie van de mountainbikewedstrijd start tussen 9.00 en 10.00 uur vanaf het Carmel Wielerpark aan de Broeklanderdijk 5 in Raalte.

Evenals vorige jaren kunnen de deelnemers kiezen tussen twee afstanden, namelijk 35 en 60 kilometer. Vanaf 8.45 uur start de inschrijving in het clubhuis CRT Raalte. Deelname kost 4 euro, NTFU-leden betalen 3 euro.

De mountainbiketocht was voorgaande jaren een succes, mede dankzij de medewerking van hoofdsponsor Rabobank en de vele grondeigenaren, aanwonenden, de gemeente Raalte en de vele vrijwilligers van CRT Raalte.

De 35 kilometer-tocht. gaat onder andere door het bos bij het Hoftheater, langs ’t Relaer, Landgoed t ‘Rozendael, het Nijenhuis en over privégrond. De 35 en 60 kilometer splitsen zich op de controlepost. Bij de 60 kilometer wordt die route nog uitgebreid met een lus over de Krieghuusbelten en het Luttenbergse bos.

De tocht wordt volledig en goed uitgepijld met linten en pijlbordjes. De organisatie benadrukt dat de tocht slechts een keer per jaar gefietst kan worden, aangezien deze voert over privégrond.

Meer informatie is op staging2.crtraalte.nl te vinden of verkrijgbaar bij Bert Eilander via berteilander@hetnet.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.