Home / archiefcentraal / quinten rigterink wint fiets bij sw4d

quinten rigterink wint fiets bij sw4d

Robin Arling won de tweede prijs, een TopKid Rekening inclusief 50 euro van Rabobank Salland. De derde prijs bestond uit diverse Cars prijzen, beschikbaar gesteld door Formido Raalte. Deze gingen naar Isa Huijsmans, Ivo Witteveen, Twan Marsman en Kelly Kruipers. De vierde prijs was een onderwatercamera van Foto & Zo en deze werd gewonnen door Joy Nijland, Stacey Freriksen en Daphne van Leussen. Tot slot keerde Colin van Rossum huiswaarts met het speciale T-shirt ‘Superwandelaar’, IK Lekker fit!?.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.