q5 dj jerome en resident djs in lampe

De band Q5, dj Jerome en de Resident DJ’s staan zaterdag 1 oktober in de Leeren Lampe in Raalte. Q5 is een moderne top 40-band die bestaat uit vijf jonge muzikanten. Met ongekend enthousiasme en een overdosis energie weten de bandleden niet alleen hun instrumenten, maar ook het publiek te bespelen.

Het originele en allround repertoire, de opvallende kleding en het kenmerkende ‘frisse’ podiumplaatje zorgen voor een vernieuwend en modern geheel. Met de juiste combinatie van gloednieuwe én oude hits maakt Q5 van elk feest een muzikale belevenis voor jong en oud. Door leuke acts en véél interactie weet de band perfect in te spelen op het aanwezige publiek. Kortom, Q5 brengt live entertainment zoals het bedoeld is.

De naam Q5 klinkt je wellicht nog wat onbekend in de oren, dezelfde band heeft onder de naam Lime haar sporen reeds verdiend. In maart 2005 besluiten vijf jonge ambitieuze muzikanten dat het tijd is om een frisse wind door het commerciële circuit te laten waaien. Zij steken de koppen bij elkaar en vanaf dat moment gaat alles in een sneltreinvaart. In slechts twee jaar tijd heeft Lime zich ontwikkeld tot een professionele band die geen podium uit de weg gaat en geen zaal onberoerd laat.

In december 2006 werd duidelijk dat er nog een band opereert onder de naam Lime. Om verwarring te voorkomen is ervoor gekozen om per 1 januari 2008 onder de naam Q5 verder te gaan. Met als motto ‘Never change a winning formula’ gaat Q5 dan ook verder op de succesvolle weg die Lime al was ingeslagen. Met hetzelfde enthousiasme als voorheen bent u met deze band gegarandeerd van een geslaagd feest. Q5 rust niet voor de complete tent op zijn kop staat.

DJ Jerome

DJ Jerome is een ervaren, enthousiaste allround feest dj/entertainer met een vlotte presentatie die er altijd en overal een groot feest van weet te maken. Zijn draaistijl is zeer breed en is een opzwepende mix tussen de beste hits van onder andere feest, après-ski, 70’s, 80’s, 90’s, R&B, top 40, dance en Nederlandstalige muziek.

Hij is onder andere bekend van de kraker: ‘Sex met die kale’, samen met de Lawineboys, en natuurlijk van zijn optredens tijdens Stöppelhaene in Raalte.

De Leeren Lampe is zaterdag vanaf 22.30 uur geopend in plaats van vanaf 22.00 uur. Deze tijd zal blijven gelden tot aan het verzetten van de tijd naar de wintertijd. Voor bezoekers uit Nijverdal is de tijd van de discobussen gewijzigd. De discobus stopt vanaf nu om 23.15 uur bij de parkeerplaats van de Jumbo in Nijverdal.

Voor meer informatie en het complete schema van het busvervoer kun je op staging2.deleerenlampe.nl kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.