prijzenregen bij wandel mee met de sw4d

De winnaars van de verloting van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) hebben woensdag bij SallandWonen, één van de trouwe sponsors van het wandelevenement, hun prijs in ontvangs genomen. SW4D stond met een kraam op een aantal zomerfeesten in de regio en verlootte enkele prijzen onder de aanmelders voor de wandelvierdaagse.

Schoenen van Pekkeriet uit Heino stelde de inschrijvers tijdens de Pompdagen in Heino een paar wandelschoenen in het vooruitzicht. Deze is gewonnen door Wink Horstman uit Raalte. Tijdens het Luttenbergs Feest was een gratis weekend in een luxe safaritent op Vakantiepark De Luttenberg te winnen. Deze ging naar Anny voor ’t Hekke uit Mariënheem. Ook tijdens Stöppelhaene was de Sallandse Wandelvierdaagse aanwezig. Hier waren maar liefst twee prijzen te winnen: een paar wandelschoenen van Elferink Schoenen uit Raalte (gewonnen door Maria Schrijver uit Raalte) en een rugzak van Kathmandu Outdoor & Travel uit Deventer (gewonnen door Sanne Overmars uit Raalte).

Betty Olthof uit Heino bezocht begin september de Deventer Streekmarkt en schreef zich daar in voor de Sallandse Wandelvierdaagse. Die aanmelding bleek goed voor een paar wandelschoenen, aangeboden door Kathmandu Outdoor & Travel.

Bestuur en vrijwilligers van de Sallandse Wandelvierdaagse sloten de zomertournee ‘Wandel mee met de SW4D’ af met een bezoek aan de Ponymarkt in Heeten. Bezoekers konden onder andere raden wat de schofthoogte was van het (kunststof) paard dat in de kraam stond. Angela Nijboer uit Heeten dacht dat het 162 centimeter was en won daarmee een paar wandelschoenen van Simons Schoenen en Zadelmakerij uit Heeten.

In Heeten waren ook twee Vierdaagse-cateringpakketten van Bosgoed uit Heeten te winnen. De gelukkigen zijn Gerard Velderman uit Raalte en Ine Voorhorst uit Mariënheem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.