politie is druk tijdens piratenfestival

Een 20-jarige man uit Diepenheim is aangehouden voor belediging. De man begon agenten uit te schelden toen zij voorbij liepen. Ook tijdens de aanhouding schold de man hen uit. Er is proces-verbaal opgemaakt.

Een beveiliger heeft een 38-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden op verdenking van drugsbezit. Er werd bij de man een zakje met vermoedelijk harddrugs aangetroffen. De man is overgebracht naar het politiebureau en er is een onderzoek ingesteld.

Een 23-jarige man uit Koekange is aangehouden op verdenking van het dealen van drugs. Beveiligers kregen te horen dat de man pillen had aangeboden aan één van de bezoekers. De verdachte is aangehouden en overgedragen aan de politie. Er is een onderzoek ingesteld.

Een bezoeker heeft aangifte gedaan van mishandeling. De 20-jarige man uit Genemuiden verklaarde te zijn geslagen door een 23-jarige Zwollenaar. De verdachte is overgedragen aan de politie en er is een onderzoek ingesteld.

Een auto met daarin drie personen is aan het Westeinde in het water terechtkomen. Twee mannen van 22 en 37 jaar uit Zwartsluis en een 19-jarige man uit Almere zijn met onderkoelingsverschijnselen en nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. Ze konden zelf uit het voertuig klimmen. De 19-jarige man heeft vermoedelijk zijn sleutelbeen gebroken tijdens het ongeval. Er wordt nog onderzocht wie de auto bestuurde en of er alcohol in het spel was.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.