podologen te gast bij elferink schoenen

Elferink Schoenen in Raalte presenteert op zaterdag 29 oktober een ‘voetenscandag’. Twee podologen zullen de bezoekers meer vertellen over hun werk en gratis advies geven. Het tweetal is aanwezig van 13.00 tot 16.00 uur. Circa 70 procent van de Nederlandse bevolking krijgt te maken met voet- of voetgerelateerde klachten. Podologen helpen om deze klachten te verhelpen.

Niels Elferink van Elferink Schoenen legt uit hoe deze dag is ontstaan: “Wij krijgen in onze winkels regelmatig vragen van mensen met voetklachten. Vaak hebben ze al diverse schoenen geprobeerd, maar hoe goed een schoen ook is, een medisch probleem los je er niet mee op. Wij sturen de mensen dan door naar een podotherapeut van Voetencentrum. Aangezien we eerder, met groot succes, de podotherapeuten van Voetencentrum op bezoek hebben gehad leek het ons een goed idee om dit nog eens te herhalen.”

Voetencentrum geeft aan dat dit een mooie gelegenheid is om buiten de praktijk te tonen wat normaal gesproken binnen gebeurt. Evelien van Gool, één van de podotherapeuten vertelt: “Voor mensen met voetklachten is goed schoeisel essentieel. Een afstemming met Elferink wordt dan ook regelmatig gezocht. Zij vormen een verlengde van de door ons ingestelde therapie”.

Zaterdag is er een mogelijkheid om de voeten te laten controleren. Er zal kort gekeken worden naar de stand van de voeten en hoe de bewegelijkheid van de voeten is. Onder andere aan de hand hiervan wordt een advies gegeven wat mensen kunnen doen aan eventuele voetklachten of wat ze kunnen doen om klachten in de toekomst juist te voorkomen. Tevens wordt er een schoenadvies gegeven.

Voor meer informatie zie staging2.voetencentrum.nl en/of staging2.elferinkschoenen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.