Home / archiefcentraal / overdag schaakclub raalte bestaat 15 jaar

overdag schaakclub raalte bestaat 15 jaar

De Overdag Schaakclub Raalte viert dit jaar haar 15-jarig bestaan. In september ’96 deed de gemeente Raalte een oproep om een schaakclub op te richten voor mensen boven de 50 jaar. Dat leidde tot de oprichting van de Overdag Schaakclub Raalte.

De club kan inmiddels wel weer wat versterking gebruiken. Ook jongere schakers (m/v) zijn van harte welkom. Geringe kennis van het spel is wel gewenst. Naast de wekelijkse schaakmiddagen in gebouw de Brinkerhoek aan de Dahliastraat 50 in Raalte (aanvang 14.00 uur) organiseert de club ook gezellige avonden om kennis te maken met elkaars wederhelften. Voor meer informatie kun je bellen naar tel: 0572 – 365778/356077/351790.

Lees ook

Alleen materiële schade bij botsing op Almelosestraat

RAALTE – Vanmiddag zijn twee auto’s op elkaar gebotst op de Almelosestraat in Raalte. Een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.