ouderenkoor in de maat naar zangersdag

Het Heinose Ouderenkoor In de Maat treedt op woensdag 12 oktober op tijdens de Zangersdag van P.C.O.B. in de Gereformeerde Kerk in Ommen. In totaal treden er vanaf 13.30 uur acht koren op.

Het Ouderenkoor ‘In de Maat’, onder leiding van Flip Jonkman, vertrekt woensdagmiddag om 12.00 uur per bus vanaf het Kerkhuus in Heino. Belangstellenden kunnen mee met de bus. Zij kunnen verzamelen bij het Kerkhuus.

Net als tijdens de eerste Muziekestafette Heino zal onder meer het ‘Gloria sei dir gesungen’ van Bach en ‘Morning has broken’ in een prachtige bewerking van Peter R. Witteveen worden gezongen. Joan Jonkman neemt de pianistische bewerking voor haar rekening.

Aan het concert doen Ouderenkoor ‘De Vechtzangers’ uit Dalfsen, Zang en Vriendschap Gramsbergen, Ouderenkoor ‘Herfstklanken’ Lemelerveld, Ouderenkoor ‘Het Avondlied’ Ommen, Koor ‘Zanglust’ Daarlerveen, Seniorenkoor ‘Mensana’ Hardenberg, Seniorenkoor ‘Jubilate’ Vroomshoop en Ouderenkoor ‘In de Maat’ uit Heino mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.