Home / archiefcentraal / ouderenkoor in de maat naar zangersdag

ouderenkoor in de maat naar zangersdag

Het Heinose Ouderenkoor In de Maat treedt op woensdag 12 oktober op tijdens de Zangersdag van P.C.O.B. in de Gereformeerde Kerk in Ommen. In totaal treden er vanaf 13.30 uur acht koren op.

Het Ouderenkoor ‘In de Maat’, onder leiding van Flip Jonkman, vertrekt woensdagmiddag om 12.00 uur per bus vanaf het Kerkhuus in Heino. Belangstellenden kunnen mee met de bus. Zij kunnen verzamelen bij het Kerkhuus.

Net als tijdens de eerste Muziekestafette Heino zal onder meer het ‘Gloria sei dir gesungen’ van Bach en ‘Morning has broken’ in een prachtige bewerking van Peter R. Witteveen worden gezongen. Joan Jonkman neemt de pianistische bewerking voor haar rekening.

Aan het concert doen Ouderenkoor ‘De Vechtzangers’ uit Dalfsen, Zang en Vriendschap Gramsbergen, Ouderenkoor ‘Herfstklanken’ Lemelerveld, Ouderenkoor ‘Het Avondlied’ Ommen, Koor ‘Zanglust’ Daarlerveen, Seniorenkoor ‘Mensana’ Hardenberg, Seniorenkoor ‘Jubilate’ Vroomshoop en Ouderenkoor ‘In de Maat’ uit Heino mee.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.