Home / archiefcentraal / opbrengst haarlerbergloop naar dappere thijn

opbrengst haarlerbergloop naar dappere thijn

De loop bevat vier afstanden: voor kinderen een 1 en een 2 kilometer loop en voor de oudere jeugd en volwassenen een 5 kilometer en 10 kilometerloop. De lopers gaan daarbij over de Haarler Enk, de Haarlerberg en de Sprengenberg.

Modder, smalle bospaadjes, mul zand, steile hellingen en een verharde weg voor een lange eindspurt, maakten de vorige editie tot een zeer geslaagde crossloop. De start is bij de dorpsgrens van Haarle, aan de Molenweg.

De gehele route is vrij van gemotoriseerd verkeer. Per afstand zijn er medailles voor de beste drie mannelijke en vrouwelijke lopers. De beste Haarlese lopers kunnen op een kleine verrassing rekenen.

De loop gaat voor een belangrijk deel door het Nationaal Park en Natura 2000 gebied ‘De Sallandse Heuvelrug’. De loop is daardoor aan voorwaarden gebonden. Zo is een limiet gesteld aan het aantal deelnemers. Meld je dus snel aan, want vol is vol. Meer informatie is op www.haarlerbergloop.nl te vinden.

Lees ook

Plannen voor woongroep bij boerderij Heeten

RAALTE – Het Raalter college van B&W is in principe akkoord met de plannen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.