opbrengst fietstocht voor thijn 13000 euro

De fietstocht voor Stichting Dappere Thijn heeft zondag bijna 13.000 euro opgeleverd. Dit bedrag gaat nog verder oplopen, aangezien wielrenners Henny Kuiper, Rob Harmelink en Theo de Rooy een shirt gesigneerd hebben. “Dit shirt gaat tijdens een speciale gala-avond onder de hamer”, vertelt Jiffree Wichers Schreur, één van de organisatoren.

Aan de fietstocht, georganiseerd door de Haarlese Ondernemers Vereniging (HOV) en Vrienden van de Fiets, deden 1.027 fietsers mee. Ook het team van Pre-Ride Twente reed de fietstocht. “Voor aanvang liet de ploeg weten 2.500 euro te schenken aan de stichting. Na afloop hebben zij besloten daar nog 500 euro bij te doen, aangezien ze het zo’n prachtige tocht vonden.”

Dat het opgehaalde bedrag zo groot is, komt deels doordat alles werd geschonken. “Alle verkoop gaat netto naar de stichting. Wij hebben geen kosten gemaakt. Zelfs de patat werd gratis ter beschikking gesteld.”

De fietsdag was zo’n succes, dat de organisatoren van plan zijn dit elk jaar te houden. Of de opbrengst dan weer naar een goed doel gaat is nog niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.