ook koploper te sterk voor smhc

De hockeysters van SMHC hebben afgelopen zondag hun vijfde nederlaag op rij geleden. Ditmaal was koploper Hoogeveen te sterk voor de Raalter hockeyformatie. De eindstand werd 10-0.

De hockeysters van SMHC waren er vooraf al van overtuigd dat het geen spannende wedstrijd zou worden. De dames schijnen zelfs overwogen te hebben om de redactie te vertellen dat de wedstrijd afgelast zou zijn, dit om een nederlaag-verhaal te voorkomen.

De wedstrijd (die dus wel doorging) begon slecht voor de Raalter ploeg. De thuisploeg stond al voor. Na de openingsgoal volgden er nog negen treffers. SMHC brak overigens nog wel een record: De ploeg kreeg 15 strafcorners tegen, zoveel hadden ze er nog nooit in één wedstrijd tegen gehad. Uit deze corners werd slechts 2 keer gescoord door Hoogeveen. “Strafcorners tegenhouden kunnen we in ieder geval wel!” stelden de speelsters na de wedstrijd.

Helemaal schadevrij kwam SMHC niet terug uit Hoogeveen. Twee speelsters van het team hebben zondagavond een bezoekje gebracht aan de huisartsenpost, met ingetapete enkels tot gevolgd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.