Home / archiefcentraal / ook gemeente dalfsen in de bres voor n35

ook gemeente dalfsen in de bres voor n35

De gemeente Dalfsen heeft, net als Raalte en de Provincie Overijssel, bij het ministerie aangedrongen op een versnelde aanpak van de N35 tussen Wijthmen en Nijverdal. Ook Dalfsen vreest dat het enige tweebaans-traject de bottleneck van de weg tussen Zwolle en Enschede wordt.

De Dalfsen heeft met Hoonhorst ook een deel van de N35 in de gemeente liggen. “Wij zien ook graag dat de aanpak van de N35 naar voren wordt in het programma”, vertelt een woordvoerder van de gemeente. “Het is ook voor ons belangrijk. Niet alleen voor Hoonhorst, maar ook voor Lemelerveld. De N35 is namelijk een hele belangrijke ontsluitingsweg van de N348.”

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.