onvergetelijke presentatie guts logo

Naast een glas champagne was er meer voor de toeschouwers. Iedereen kreeg een sticker met daarop een nummer. Op deze manier werden er groepen gevormd, die groep voor groep een rondleiding door het pand kregen. De rondleiding eindigde in een darkroom, waar getest werd of de aanwezigen wel ‘guts’ hadden.

Iedereen moest zijn of haar schoenen uittrekken en op een kussentje aan een lange tafel gaan zitten voor het ‘theeritueel’. Vervolgens kwam er een soort stoofpotje op tafel, voor iedereen één.

Toen de dekseltjes van de potjes gehaald werden vroegen velen zich af wat er in zat, maar niet iedereen. Sommigen stopten zonder aarzelen iets in hun mond, waardoor uiteindelijk iedereen het deed. Wat bleek achteraf. Iedereen had een sprinkhaan gegeten. Guts hadden ze dus allemaal wel.

Het logo werd overigens onthuld door niemand minder dat het mysterieuze oranje mannetje. Na de onthulling van het logo sprong hij zelfs van het dak af. Natuurlijk landde hij zacht in een stapel dozen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.