nuon ondersteunt sw4d

Leden van Nuon Sales Force Zwolle trekken drie weken lang door Raalte om mensen te adviseren over energie. Per nieuwe klant ontvangt de Sallandse Wandelvierdaagse een financiële bijdrage.

De samenwerkingsovereenkomst waarin dit is vastgelegd is onlangs ondertekend door voorzitter Chris de Bont van de Sallandse Wandelvierdaagse en Ronald Nijboer (vestigingsmanager Nuon Consumentenmarkt Noord-Oost Nederland). Energieleverancier Nuon spreekt daarmee uit dat ze de komende editie van het wandelevenement (18 tot en met 21 oktober) gaat ondersteunen. In eerste instantie is de samenwerking voor een jaar, maar een langere samenwerking wordt niet uitgesloten.

“We zijn onder de indruk van de energie die de vrijwilligers van het wandelfestijn aan de dag leggen”, vertelt Nijboer. “De Sallandse Wandelvierdaagse is een prestatietocht, maar kent geen competitief karakter. Inschrijving staat open voor iedereen en je loopt met zijn allen in een omgeving waar je energie van krijgt. Daar willen we als Nuon graag onze naam aan verbinden.”

Waar een huisbezoek al niet toe kan leiden. Raaltenaar Ronald Nijboer stond dit jaar namens Nuon op de stoep bij Ben Heethaar, bestuurslid van de Stichting Sallandse Wandelvierdaagse (SWD4). Nijboer adviseerde over energie, besparing en over de voordelen van Nuon. Het eindresultaat was dat Nuon er een klant bij kreeg. Tijdens het gesprek werd ook gesproken over de gemeente Raalte en de SW4D, waarvan Heethaar een warm pleitbezorger is. Dit gesprek heeft uiteindelijk geleid tot een samenwerking waarin Nuon de Sallandse Wandelvierdaagse ondersteunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.