ns en prorail jagen forens de auto in

Wie tussen 15 en 18 oktober vanuit Salland naar Twente wil, doet er slim aan niet met de trein te gaan. Op allebei de spoortrajecten die naar het oosten van het land leiden, rijden dan namelijk geen treinen.

Op het traject tussen Nijverdal en Enschede rijden die dagen geen treinen en op de alternatieve route via Deventer richting Oldenzaal kun je ook niet in de gele rakker stappen.

Treinreizigers die vanuit Heino of Raalte naar Enschede willen, moeten nu al overstappen op de bus om van Nijverdal-West naar Nijverdal te komen. Die reizigers krijgen er in de periode van de werkzaamheden een gratis overstap bij. Want na het bustripje van Nijverdal-West naar Nijverdal, volgt de tweede busrit vanuit Nijverdal richting Twente.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.