nk techniek op sportpark tijenraan

Sportpark Tijenraan vormt op vrijdag 28 oktober het decor voor het Nederlands Techniek Kampioenschap Voetbal. Het kampioenschap is speciaal voor voetballers en voetbalsters van 6 tot en met 15 jaar. Naast een leuke dag en verbetering van je techniek valt er nog iets te verdienen. Deelnemers maken namelijk kans op een reis naar Manchester United.

Het Nederlands Techniek Kampioenschap (NTK) is een initiatief van Sportpartners. Deze organisatie draagt de visie van René Meulensteen, techniektrainer bij het eerste elftal van Manchester United, wereldwijd uit. De oefenstof die zorgvuldig door Meulensteen is samengesteld zal beoefend worden tijdens deze techniekdag.

Onderdelen als passen, aannemen, trappen, kappen, draaien, schijnbewegingen, afwerken en partijvormen komen ruim vier uur lang aan bod. Daarnaast worden er in vier leeftijdscategorieën winnaars aangewezen die doorgaan naar de finale op Papendal, alwaar je kans maakt op een reis naar Manchester United.

Iedereen in de leeftijd van 6 tot en met 15 jaar kan meedoen aan dit kampioenschap. Deelname kost 40 euro. In ruil hiervoor krijg je een voetbal, een voetbalshirt, een voetbalblad, een beker, een diploma, een maaltijd en niet te vergeten vier uur lang voetbalplezier en techniektraining aangeboden.

Inschrijven kan op staging2.moves-skills.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.