nieuwe schuur voor zieke collega

Werknemers van tegelzetbedrijf Hans Meulman hebben afgelopen weekend een collega verrast met een nieuwe schuur. Roy Besten is sinds kort afgekeurd omdat bij hem primaire progressieve MS is geconstateerd. Door deze ziekte is hij afhankelijk geworden van verschillende hulpmiddelen, waaronder een scootmobiel. Probleem was echter dat hij deze middelen niet in zijn kleine tuinhuisje kon bergen.

Collega’s trokken zaterdag in colonne de straat in, om Besten te verrassen. Met de hulp van Foreco, Eshuis, Hans Meulman, Serco en Johnny Holtkuile werd binnen een dag een nieuwe schuur gerealiseerd. De deelnemende bedrijven stelden hun materiaal vaak gratis of tegen inkoopprijs ter beschikking.

De overdonderde Besten heeft de hele dag genoten van de aanwezigheid van zijn collega’s en vrienden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.