nieuwe kleding voor zesde team kwiek

De handbalsters van Gibo Groep/Kwiek 6 kunnen sinds kort schitteren in nieuwe kleding. Wilfried Akkersdijk van Raalte Plaza overhandigde de dames nieuwe shirts, broekjes en een trui.

Dames 6 bestaat uit allemaal meiden met verschillende leeftijden. Dit komt omdat er in het verleden een aantal speelsters zijn gestopt en er vanuit de jeugd speelsters kwamen die over moesten naar de dames. De leeftijden verschillen tussen de 20 en 40 jaar.

Het team is ontstaan doordat speelsters het selectieniveau niet meer aankonden of aanwilden en eigenlijk voor de gezelligheid wilden handballen. Ook is het zo dat in het verleden de teams op leeftijd werden ingedeeld. De dames vinden gezelligheid erg belangrijk, maar ze zijn bloedfanatiek in de wedstrijden. Het team speelt in de vierde klasse.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.