nieuwe ehbo cursus voor raalter jeugd

EHBO Raalte start eind oktober weer met een cursus jeugd EHBO voor leerlingen uit groep 7 en 8 van de basisschool. Tijdens de cursus Jeugd EHBO leren de kinderen aan de hand van een boek, dat speciaal voor ze is geschreven, hoe ze moeten handelen. Zo leren ze altijd goed te kijken waardoor een ander gewond is geraakt, zodat ze zelf geen slachtoffer worden.

Ze leren allerlei verwondingen herkennen en weten na de cursus precies hoe ze die verwondingen moeten behandelen. Een Jeugd EHBO’er zal niet snel in paniek raken als er tijdens het spelen iets gebeurt. Een fijn gevoel voor zowel de ouders als voor het kind zelf.

De lessen worden gegeven op de maandag- of dinsdagavond van zeven tot acht in de Helpende Handen in Raalte. In ongeveer twintig lessen komt alles aan bod. De cursus wordt afgesloten met een examen. De kosten voor de cursus, het boek en examen bedragen 40 euro.

Meer informatie over de cursus of opgeven voor de cursus kan tot woensdag 12 oktober op staging2.ehboraalte.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.