nieuw kleinkunsttalent paradeert door raalte

Het Amsterdams Kleinkunst Festival kondigt met een Fiatje 500 de optredens aan van de Finalisten van het Concours om de WimSonneveldprijs in de diverse Nederlandse theaters. Op donderdag 27 oktober rijdt de rode auto ’s ochtends door het centrum van Raalte, ter promotie van het Amsterdams Kleinkunst Festival op vrijdag 4 november in het Hoftheater.

De finalisten Louise Korthals , Poolvogel en Hermitage staan te trappelen hun debuutprogramma’s kenbaar te maken aan het Nederlands publiek. Een divers samengestelde groep kleinkunsttalenten die een avondvullend programma bieden vol muziek, humor, poëzie, luchtige en diepzinnige teksten. Tijdens de tournee worden de halve finalisten gecoacht door professionele theatermakers en regisseurs. Eerdere finalisten van het Concours waren Richard Groenendijk, Maarten van Roozendaal, Claudia de Breij, de Vliegende Panters, Thomas Acda, Niet Schieten, Droog Brood en nog vele anderen…

Om de nieuwe lichting talentvolle theatermakers onder de aandacht van het publiek te brengen heeft het Amsterdams Kleinkunst Festival, dat dit seizoen zijn vijf-en-twintigste editie beleeft, ervoor gekozen ouderwets parade te gaan maken. Een Fiatje 500 die op cabareteske wijze mensen oproept naar het theater te komen en door de steden van de tournee rijdt, wordt ingezet als parademaker. Een klein, sympathiek en muzikaal autootje staat zo symbool voor kleinkunst.

Mensen die een foto van de Fiat via Twitter verspreiden (#AKF) maken kans op twee vrijkaarten voor één van de voorstellingen. Gezien? Twitter foto #AKF Daarnaast zal de Fiat500 ook tijdens de voorstellingen van de finalisten te zien zijn voor de deur van de betreffende theaters.

Voor de voorstelling in het Hoftheater op vrijdag 4 november zijn nog kaarten verkrijgbaar via de VVV/ANWB Raalte, 0572-352406 en de website staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.