Home / archiefcentraal / natte start sallandse wandelvierdaagse

natte start sallandse wandelvierdaagse

Wat zullen de meeste deelnemers aan de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) vanmorgen gebaald hebben toen zij hun gordijnen open deden. De regen kwam met bakken uit de lucht en de voorspellingen voor de rest van de dag en de komende dagen zien er ook niet echt rooskleurig uit.

Dinsdagmorgen ging de Sallandse Wandelvierdaagse van start. Vier dagen lang zetten duizenden deelnemers hun beste beentje voor om de finish te halen. De regen maakt het dit jaar extra zwaar, maar natuurlijk ook nog uitdagender.

Lees ook

Drie woon-werkkavels op locatie Timmermanshuis

RAALTE – Het Raalter college van B&W is akkoord met de ontwikkeling van drie woon-werkkavels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.