muzikaal trio verder in talentenjacht

Na een spannende avond vol muzikaal talent uit Oost Nederland heeft het muzikale trio Nikki Groote Schaarsberg (gitaar en zang), Nella Geurts (piano en zang) en Rosalie Meijer (zang) met hun zelfgeschreven nummer: ‘Stranger in the Sky’ de halve finale weten te bereiken van Op Weg Naar Het Nieuwjaarsconcert wat uitgaat van het Jong Nederlands Blazersensemble.

Na het insturen van de demo die de Sallandse dames hadden opgenomen met muziekleraar Hans Doeleman, werden zij uitgenodigd voor de tweede ronde. Dit hield in dat zij hun nummer mochten voorspelen aan een jury in het Wilminktheater in Enschede. Aan deze ronde deden veertien andere jonge componisten mee uit het oosten van Nederland. Uiteindelijk gingen zes van deze vijftien acts door naar het Familieconcert in de grote kerk in Enschede.

Het trio werd gebeld, terwijl zij op weg waren richting naar hun volgende optreden tijdens het Open Podium in het Hoftheater, dat ze door waren en dus het Familieconcert, dat gehouden wordt op donderdag 8 december.

Voordat het zover is, wordt het nummer door een arrangeur voorzien worden van blaasmuziek, wordt er gerepeteerd met het Jong Nederlands Blazersensemble en krijgen de meiden diverse muziekworkshops.

Maakt het trio wederom een onuitwisbare indruk met het optreden in de grote kerk in Enschede, dan zal het doorgaan naar de finale. In deze finale strijden twaalf acts uit heel Nederland om een plek tijdens het Nieuwjaarsconcert in het Concertgebouw in Amsterdam.

Nieuwsgierig naar de muziek? Kijk dan hier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.