Home / archiefcentraal / mizuwaai maakt kwiek dik in

mizuwaai maakt kwiek dik in

Kwiek was de hele wedstrijd kansloos. Gezien de stand in de competitie begint het voor Kwiek zo kort na het begin van de competitie nu al te knijpen. De Gibo-dames hebben 2 uit 5, alleen Loreal doet het slechter, die hebben nog 0 punten.

MizuWaAi – de landskampioen van vorig jaar – is ook dit seizoen goed op koers. Wegens Europese verplichtingen (de Dalfser dames doen nog steeds mee) heeft MizuWaAi nog maar twee wedstrijden in de competitie gespeeld. Die werden beiden gewonnen. Zonder puntverlies staat Dalfsen derde achter Hellas (4-8) en Westfries.SEW (3-6).

Lees ook

Uitagenda

Woensdag 4 augustus Wesepe Het Wapen van Wesepe 18.30-19.00 uur Start wandeldriedaagse Labor Donderdag 5 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.