mizuwaai kan leiding in eredivisie pakken

De handbalsters van MizuWaAi Dalfsen kunnen dinsdagavond de koppositie van de eredivisie handbal voor dames pakken. De regerend landskampioen neemt het dinsdag op tegen Quintus. Een topper, een ander affiche kan de wedstrijd simpelweg niet krijgen.

Zowel Quintus als MiZuWaAi hebben deze competitie nog geen enkel punt laten liggen. Quintus, met 10 punten uit 5 wedstrijden, heeft één wedstrijd meer gespeeld dan de regerend landskampioen uit Dalfsen.

De winnaar van het duel dinsdagavond gaat dus aan kop van de eredivisie. Spannend, spannend, spannend.

Aanvang wedstrijd: 20.30 uur in de Trefkoele in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.