magische middag met igor krulsnor

Igor Krulsnor is op zondag 9 oktober met zijn ‘Grote Goochelshow’ (5+) te zien in het Capellenborg Theater te Wijhe. Een magische goochelshow met na afloop een goochelworkshop waar kinderen hun goocheldiploma kunnen halen.

Igor Krulsnor komt hij vanuit zijn geliefde Verweggistan naar Nederland om een show te geven aan kinderen en hun ouders. Hij voert trucs uit die nog nooit eerder buiten zijn geboorteland zijn vertoond, zoals het met geboeide handen leeg eten van een bord spaghetti.

De goochelaar laat in de voorstelling goochelkunsten zien die overal ter wereld veel indruk maken, zoals: een stropdas nadoen, gedachtelezen en nog veel meer verbluffende trucs, met als hoogtepunt Igor’s Zelfdenkende Oordoppen. En natuurlijk heeft hij zijn dier Adi Das bij zich, dat de mooiste imitaties weggeeft.

Na afloop is er een goochelles voor kinderen van acht tot en met twaalf jaar. Als ze goed hun best doen gaat ze met een echt goocheldiploma naar huis.

Alle kinderen mogen tevens meedoen aan de tekenwedstrijd bij de voorstelling van Igor Krulsnor. Maak thuis een mooie tekening van een goochelaar met een grote snor en neem de tekening mee naar de voorstelling. Daar beoordeelt een jury alle tekeningen. De mooiste tekeningen winnen leuke prijzen.

De voorstelling van Igor Krulsnor begint om 14.30 uur. Kaarten kosten 7 euro en zijn verkrijgbaar bij Postagentschap Bourquin aan de Langstraat 66 in Wijhe (0570-524108), Boek- en kantoorvakhandel Korten aan de Geertsstraat 19-21 in Olst, Holstohus (VVV-balie) aan de Jan Schamhartstraat 5 in Olst (0570-561606) en via staging2.theatersolstwijhe.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.