luisman finisht ondanks val als vijfde

Dienand Broekhuis en Jeroen Wessel namen deel aan de vijftiende editie van Hondsrug Classic in het Drentse Gieten. Dit is een mountainbikewedstrijd waarin alle categorieën renners in één wedstrijd starten, van professionals tot recreanten. Aan de wedstrijd deden in totaal ongeveer 1.100 mountainbikers mee.

Dienand ging prima van start. Rond een vijftigste positie draaide hij het veld in. Tijdens het begin van de wedstrijd kon hij dit tempo goed vasthouden. Later in de wedstrijd nam Dienand iets gas terug, de wedstrijd duurde immers nog lang. Uiteindelijk kwam hij na bijna twee uur als zesde over de eindstreep.

Jeroen kende ook een goede start. In de eerste van de twee af te leggen lussen van 27 kilometer reed hij van plek driehonderd naar een plekje bij de eerste honderd. In de tweede ronde kon hij zijn opmars voortzetten en finishte als 66e. De wedstrijd werd gewonnen door de Belg Kevin van Hoovels.

Kijk voor meer info op staging2.atbteamlemelerveld.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.