Home / archiefcentraal / luisman achtste op cyclocross lierop

luisman achtste op cyclocross lierop

Jordy Luisman van ATB-team Lemelerveld is zaterdag achtste geworden op de Cyclocross in het Brabantse Lierop. Luisman kende een goede start en kwam vanaf het begin in een groepje te rijden dat vocht om de plaatsen zes tot en met acht.

Bij het inhalen van achterblijvers sloeg het noodlot echter toe: Luisman werd gehinderd tijdens het inhalen en kwam ten val. Hierdoor verloor hij de aansluiting met de groep en moest de wedstrijd in zijn eentje uitrijden. Hij kwam alsnog knap als achtste over de finish.

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.