lorkeers prolongeert clubkampioenschap

Moniek Lorkeers, Renee Bakker en Liesbeth Handstede zijn de clubkampioenen van de Heemruiters. Afgelopen zondag werden de clubkampioenschappen verreden in Manege Bartels in Mariënheem. Moniek Lorkeers werd met haar Diamond clubkampioen bij het paardenspringen, Renee Bakker op Merle bij de pony’s en Liesbeth Handstede won het onderdeel paardendressuur op Wilheldine.

Lorkeers won ook in 2010 het clubkampioenschap, zij prolongeerde haar titel dus. Bij de pony’s had Lorkeers ook een vingertje in de pap. Renee Bakker werd in die klasse clubkampioen op Merle. De eigenaar van Merle heet… Juist, Moniek Lorkeers.

Alle deelnemers reden dressuur. Bij het springen varieerden de hindernissen van 30 centimeter tot 120 centimeter hoogte. De clubkampioenen zijn tijdens de feestavond van de club bekend gemaakt.

Foto’s bestellen? Klik hier

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.