locatietheater en meer bij hoftheater

Op donderdag 3 november staat Stef Bos met zijn uitverkochte show ‘SOLO’ op het podium. Vrijdag 4 november is gereserveerd voor ‘De Finalisten’ van het Amsterdam Kleinkunst Festival, waarbij de avond verzorgd wordt door kleinkunsttalenten die op het punt staan om door te breken.

Op woensdag 2 november parkeert de theater trailer van toneelgroep Oostpool bij het HOFtheater voor de deur. Hun stuk ‘Hoektand,’ gebaseerd op de Griekse film Dogtooth, vindt plaats in de trailer van het gezelschap; een bijzondere ervaring.

Door de intieme setting zit het publiek bovenop de voorstelling. ‘Hoektand’ gaat over een broer en twee zussen die in een afgesloten wereld worden opgevoed door hun ouders, die er een streng regime op na houden. Maar als de innerlijke drang en nieuwsgierigheid naar de buitenwereld onhoudbaar wordt, barst de bom.

Met ‘Hoektand’ probeert Toneelgroep Oostpool jongeren aan het denken te zetten over de puberteit en hoe zij eigenlijk zijn opgevoed. Oostpool is met hun voorstelling ‘Hoektand’ op woensdag 2 november om 20.15 uur te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 11 euro.

Stef Bos

Donderdag 3 november komt Stef Bos naar Raalte. In het Hoftheater speelt hij zijn show ‘SOLO,’ waarin hij terugkeert naar de bron: een zanger alleen met een piano. ‘SOLO’ is elke avond anders, altijd met nieuwe liedjes en songs waarmee hij ooit begonnen is en nog steeds het publiek weet te raken.

Stef Bos is op donderdag 3 november te zien in het HOFtheater in Raalte. Zijn voorstelling ‘SOLO’ is inmiddels volledig uitverkocht. Bezoekers kunnen op de wachtlijst geplaatst worden door een e-mail te sturen naar info@hofinsalland.nl.

Kleinkunst Festival

Drie voorstellingen in één op vrijdag 4 november met ‘De Finalisten’ van het Amsterdams Kleinkunst Festival. Het Amsterdams Kleinkunst Festival startte alweer 24 jaar geleden het Concours om de Wim Sonneveldprijs, dat aanstormende cabaretiers en kleinkunstenaars deze kans biedt.

Een divers samengestelde groep kleinkunsttalenten bieden een avondvullend programma vol muziek, humor, poëzie, luchtige en diepzinnige teksten. De winnares van de Wim Sonneveldprijs 2011 is Louise Korthals met haar geestige show over de tijdelijkheid van het leven. Op de tweede plaats eindigde Poolvogel: vier zeer muzikale cabaretiers die in de traditie van Monty Python slim en verrassend entertainen. De derde plaats is voor de Vlaamse cabaret- en muziekgroep Hermitage, die ook de publieksprijs in de wacht sleepten.

‘De Finalisten’ van het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn op vrijdag 4 november vanaf 20.15 uur te zien in het HOFtheater. Kaarten kosten 17,50 euro.

Kaartverkoop

Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, tel 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl, waar je er voor kunt kiezen zelf de kaarten uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het HOFtheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.