literatuur op de planken bij hoftheater

Het Hoftheater heeft deze week een programma met een literair tintje. Bastiaan Ragas en Dorien Haan spelen Kluuns gelijknamige besteller Help, ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt! Kasper van Kooten verzorgt een programma rondom zijn debuutroman Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel. Oude bekende Deep River Quartet verzorgt op vrijdagavond een swingende muziekavond vol soul.

Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!

De cabaretvoorstelling geïnspireerd op Kluuns gelijknamige bestseller wordt op donderdag 6 oktober vertolkt door Bastiaan Ragas en Dorien Haan. Bezoekers zijn zowel toeschouwer als deelnemer aan deze avond, die volledig in het teken staat van wat er op je afkomt als je vrouw zwanger is. Van bevruchting tot bevalling, met sekstaboes en openhartige verhalen, niets blijft onaangetast. Een hilarische toneelvoorstelling, vol herkenbare situaties en verhalen. Met Nederlandstalige popsongs van Veldhuis & Kemper.

‘Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt!’ Is op donderdag 6 oktober om 20.15 te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 20,50 euro.

Deep River Quartet

Het vrolijke kwartet zingende soulmannen ‘Deep River Quartet’ komt met de show Make-Over naar Raalte. Wereldhits uit de twintigste eeuw worden in een nieuw soul- en gospeljasje gestoken. Een wervelende show vol herkenbare meezingers.

‘Make-Over’ is op vrijdag 7 oktober te zien in het Hoftheater in Raalte. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar via de VVV/ANWB (0572-352406). Kaarten kosten 22,50 euro.

Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel

Multitalent Kasper van Kooten staat op zaterdag 8 oktober op het Hoftheaterpodium met de voorstelling ‘Het wonderlijke leven van Jackie Fonatel’, tevens de titel van zijn debuutroman die vanaf midden oktober verkrijgbaar is bij de boekhandels. Zowel de roman als de voorstelling gaan over het levensverhaal van Jackie Fontanel: het alter-ego van Kasper van Kooten. De geestige familiegeschiedenis speelt zich af in de jaren twintig en dat betekent behalve een flinke dosis humor een heleboel swingende jazzmuziek en entertainment.

Het wonderlijke leven van Jackie Fontanel is op zaterdag 8 oktober te zien in het Hoftheater in Raalte. Kaarten kosten 18,50 euro.

Kaartverkoop

Kaarten kopen kan via de VVV/ANWB Raalte (Varkensmarkt 8, 0572-352406) of via staging2.hoftheater.nl waar je er voor kunt kiezen zelf de kaarten uit te printen. Indien er op de avond / middag van de voorstelling nog kaarten zijn, kunnen die vanaf drie kwartier voor aanvang van de voorstelling ook aan de kassa van het Hoftheater worden gekocht (alleen contante betaling of incasso mogelijk). Meer informatie over deze en andere voorstellingen staat op staging2.hoftheater.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.