laatste kans om te bieden op mountainbike

LET OP! De laatste dagen om te bieden zijn aangebroken! Bieden mensen! Bieden voor die fiets, het goede doel en natuurlijk voor Thijn!

KokkieBikes uit Lemelerveld stelt een mountainbike beschikbaar aan de Stichting Dappere Thijn. De mountainbike wordt per opbod op deze site verkocht, de opbrengst van de verkoop gaat naar de stichting.

De stichting zet zich in voor Thijn Blom en zijn gezin. De zesjarige Thijn uit Haarle lijdt aan een zeldzame vorm van kanker. Voor behandeling moet hij een half jaar naar de Verenigde Staten. Om ook zijn gezin mee te kunnen nemen is geld nodig, veel geld.

Hierop hebben vrienden en kennissen van de familie de stichting Dappere Thijn opgericht.

Middels een reactie onder dit artikel kun je bieden op de mountainbike. De fiets, een Cannondale F5, heeft een winkelwaarde van 699 euro. Wie op zondag 30 oktober om 22.00 uur het hoogste bod heeft uitgebracht, krijgt de fiets.

Wie eenmaal een bod heeft uitgebracht, kan dat niet meer intrekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.