kunstenaars geven ziel bloot in heino

Tjemme Visscher en Andrea de Weerdt exposeren van zaterdag 1 oktober tot 1 december hun werk in theater Podium Maalderije in Heino. De kunstenaars laten hun laatste werk zien in deze expositie. Andrea schildert abstract en haar schilderijen gaan op dit moment over een ingrijpende periode uit haar leven. Veel van haar emoties heeft ze proberen vast te leggen in een schilderij. Ze gebruikt verschillende materialen en verwerkt in haar werk teksten of woorden die belangrijk voor haar zijn.

Tjemme Visscher heeft gedichten geschreven over deze periode. Hij vertrouwde zijn gevoel en emoties aan het papier toe. Een aantal gedichten horen bij een schilderij. Het gedicht geeft het schilderij een woord en het schilderij geeft het gedicht een beeld.

Zaterdag 8 oktober zullen Tjemme en Andrea zelf aanwezig zijn tijdens de openingsuren van de VVV van 10.00 tot 13.00 uur. Het geheel wordt muzikaal omlijst door live pianomuziek van Thomas Dozeman, een nieuw talent uit Heino.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.