koopman en geesink naar podium in croix

In een veld van 75 combinaties, samengesteld uit alle klassen van de SOBW reden Dennis en Dianne een solide race op de Bartelds-Honda en bevonden zich de hele race in de voorste regionen. Met constante tijden en goede rijderwisselingen bracht Geesink de Honda na vier uur racen, waarin 180 ronden werden afgelegd, op een derde plaats binnen met een achterstand van een ronde

op de winnende combinatie Slager /Nieman.

Een opmerkelijke prestatie omdat Dianne, normaliter verdienstelijk deelneemster in de Sportklasse luchtgekoeld, weinig tot geen ervaring had met de Honda maar zich goed staande hield.

“ Volle tevredenheid, zowel bij ons als in kamp Geesink. De samen werking was perfect en we hebben geen valpartijen meegemaakt. Een mooie race en met die podiumplek sluiten we het SOBW seizoen goed af “, zegt de vader van Dennis.

Voor Koopman wacht komende woensdag op het circuit van Assen een Moriwaki test onder auspiciën van Ten Kate Nieuwleusen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.